Vart tar tiden vägen?

Vi vaknar klockan sex på morgonen, tar en dusch, äter frukost. Sen blir det jobb och skola. Kommer hem på kvällen. Lagar mat. Äter. Diskar. Tittar på en dubbad turkisk såpa. Gör läxorna och diskuterar dagens och morgondagens lektion. Lägger oss.

Vart tar tiden vägen? Jag vet inte. Men vardagarna är i alla fall proppfyllda.

Under lediga stunder ser vi till att komma ut så mycket som möjligt. Stockholm/Sverige/Norden/Europa. Det är viktigt att inte rota in sig i ett vardagslunk. Det finns så mycket att se och upptäcka.

Inverkan på mina rutiner har det absolut blivit. Jag har inte kollat på en av "mina" tv-serier på ett par månader nu, inte spelat ett spel på lika länge. Det finns liksom ingen tid. Bloggen har också blivit lidande.

Det är de kortare uppdateringarna jag har tid med. Det är twitter och tumblr. Det får räcka i nuläget.

Livet har ju tagit en ny vändning.