Om bloggen

Se till vänster, där går en arab.

Bloggen heter så och det ligger en historia bakom, en kort en förvisso, men den finns där ändå: Jag såg nämligen en film under mina studieår i Danmark vid namn Se til venstre, der er en Svensker. Efter det blev jag alltid kallad svensker av mina danska vänner och det var då jag insåg hur hur relativa de begrepp vi ger varandra egentligen är... Ironi är att jag aldrig skulle bli kallad svensken här hemma och ironi är verkligen någonting som fascinerar mig. Därför fick den här bloggen heta som den gör.

Naseer Alkhouri heter jag och 1980 är det år jag är född i ett land som heter Irak. I Sverige har jag varit sedan julen 1990.

Med en kärlek för skrift och läsning har jag kastat in mig själv i diverse projekt. Målet är att bli en publicerad författare, men vägen dit är fortfarande lång. Övning ger dock färdighet och därför syns jag i den här eminenta bloggen, och egentligen överallt annars där jag får komma till tals. Till vardags arbetar jag med tv-spel. Numera på publishing, förr i tiden på utveckling. På fritiden är det fru och barn, spel, film, musik, böcker och vänner som gäller.

Någon vidare fantasi när det gäller att skriva en presentation har jag aldrig haft. Läs istället min blogg om ni är intresserade av att veta mer om mig och skulle ett behov av att kontakta mig uppstå nås jag bäst genom epostadressen naseer(a)tmn.nu eller via @naseer.eu

Bästa hälsningar,
Naseer Alkhouri