Saddam i slagsmål

SaddamSant eller inte? Uppgifterna går isär. Saddams advokat menar att Saddam angreps i rättssalen och fick ta emot några knytnävar. De amerikanska styrkorna menar att det handlar om försvarsnonsens och att Saddam inte någon gång var nära handgemäng.

Synd.

Det hade varit underbart att få chansen att puckla på Saddam. Jag är väldigt glad att Sverige har avslagit Saddams önskan om att komma till Sverige för att dömas och sitta av straffet här i landet. Men om... Om Saddam hade kommit till Sverige så kan ni ge er på att jag och andra hade försökt komma nära den fällda diktatorn för chansen att ge honom ett ordentligt kok stryk.

Jag har alltid ansett mig vara en fredlig person med respekt för mänskligt liv. Men med Saddam är det personligt. Jag skulle inte tveka att kasta in mig i slagsmål med monstret, kosta vad det kosta vill.