Polisongkampen, the end

polisong, slutetEpilog.

Och så var polisongkampen slut. Efter en härlig julfest med festglada människor hade jag gjort mitt. Vinnare över alla fejkpolisonger, ändock slagen av en mästare med mycket bättre polisonger än de jag lyckats uppbåda. Men om man nu var tvungen att komma på andra plats så hade man helst gjort det mot honom, hans sideburns var faktiskt rent magiska.

Vad händer nu? Jo, jag har redan trimmat ner polisongerna till en mer hanterbar längd (som synes). Tyvärr är det så att man måste se representabel ut på jobbet nu när man inte har nåt att skylla på. Allt är dock inte borta, när jag tidigare helt saknade en polisong har jag numera något som är värt namnet.

Vem vet, jag kanske vänjer mig vid den här frisyren. Kanske kommer jag för alltid att vara Naseer med Polisongerna.

Tack för att ni följde med på resan hur som helst.