Polisongkampen, del 2

Åtta dagar kvar till deadline!

Idag har jag varit febrig och hostig hela dagen. Är på bilden orakad och med glasögonen på. Den här gången är det den högra polisongen som syns i bild. Vilket påminner mig om mitt första misstag, jag såg till att definera hur polisongen skulle se ut redan igår. Det är inte bra, inte bra alls. Jag borde ha låtit håret växa ut först innan jag lät frisera det. Antar att man vill se presentabel ut på jobbet, tyvärr går det ut över polisongerna.

Ska försöka rätta mitt misstag genom att vara generös med det orakade området.

Tacksam för tipsen i kommentarerna. Therés tipsar om att jag ska klistra på mig ett par polisonger och slippa problemet med att odla ett skägg panikbråttom. Det är självfallet min backup-plan, men au naturel är att föredra. Puterman menar att en rejäl stubb också kan fungera, det hoppas jag verkligen. Då ser man i alla fall att jag försökt. Kim Jon Il ställer sig frågan varför jag inte går helskägg, mujaheddin-style? Till det kan jag svara att jag vill ha polisonger av en specifik anledning, men mer om detta senare.