Mer offentlig än förut

Jag tog ett beslut rätt tidigt om att inte tala om den här bloggens existens för folk jag kände i det vardagliga livet. Det hade säkerligen att göra med att bloggar absolut inte är dagböcker på nätet (är det det här som kallas oxymoron?) och därför ville jag behålla min blogg så privat som möjligt samtidigt som jag spred ut den så mycket jag kunde genom diverse sökmotorer och bloggportaler.

Jo, det är rätt motsägelsefullt.

Idag kom det dock fram på jobbet att jag bloggar i ett mail med tillhörande länk (vinkelivink allihopa!) och på ett ögonblick blev bloggen mer offentlig än förut.

Det här kommer knappast att förändra mitt sätt att skriva, eller vad jag väljer att skriva om. Jag har aldrig varit för att skriva in känsliga uppgifter på en webbsida. Man vet ju hur lätt det är att sådan information hittar ut, speciellt när man absolut inte vill det. Allting kommer med andra ord att fortsätta som vanligt.

I och för sig... det är kanske en idé att gå tillbaka ett par inlägg och radera det där om att komma ut...