Hejdå världen, jag har fått E3ritis

Idag, imorgon och övermorgon. Träffar ni på en typ med fyrkantiga ögon och flimmer över pupillen, var då vänliga och skicka hem honom till Vällingby. Med tanke på att E3 nyligen startat står jag mitt i ett överflöd av information, det är så många pressmeddelanden, rapporter, bilder och filmer att kolla igenom att jag är 100% säker på att jag aldrig kommer att hinna.

Till en början kommer fokus att ligga på godbitarna. Sedan får man använda sig av veckan innan semestern för att kolla in allt det man missat.

Coola filmer idag har varit Resident Evil 5-teasern, Halo 3-trailern, Assasin's Creed-genomgången och Killzone 2-trailern. Den senare klistrar jag in i inlägget nedan. Kul att PS3:an verkar vara på gång, äntligen. Jag har på senare tid inte helt känt mig nöjd med 360:ns dominans, jag vill se större konkurrens och Sony har måhända tagit sig i kragen.

Kolla till exempel in filmen nedan. Klagomålen hittills har varit att introsekvensen inte varit lika snygg som den CGI-variant som visades för två år sen, men vem trodde det liksom? Jag är mest förvånad över att man kommit så pass nära. Andra har klagat på att spelet är så jäkla grått, och visst är det det, men då missar man poängen. Helghast-planeten är inte färgglad och poppig, den är smutsig, dammig och för jävlig.

Mest imponerad är jag dock över att det verkar hända så mycket på skärmen. Spelet känns väldigt dynamiskt och inte alls stillastående. Det är hett.