Hejdå Super PLAY

Super PLAYDet varade ganska exakt i tre år, men sedan hann verkligheten ifatt mig. Från och med nu är jag inte längre en Super PLAY-skribent. Jag sade upp mig i veckan. Anledningen är långt ifrån spännande, jag har alltid prioterat mitt heltidsjobb över frilansandet och nu nådde jag en punkt då jag inte längre kunde vara tillgänglig för uppdrag. Det kändes fel att uppta en plats i frilansstallet när jag visste att jag inte skulle kunna producera och efter någon månad betänketid tog jag tag i situationen och sade upp mig.

Ett vemodigt beslut. Ett faktum jag alltid kommer att vara stolt över är den att jag faktiskt skrev för den tidning som jag ansåg vara den bästa. Jag gillar helt enkelt stilen, att inget känns pretentiöst, att det finns humor i sammanhanget, att man vågar ifrågasätta och ställa hårda frågor och att man inte lever på gamla meriter. Varje nummer har varit en fröjd, mest när jag själv inte varit inblandad utan kunnat bläddra, läsa och upptäcka som alla andra.

På så sätt känns det bra att man numera är en läsare. Annars låg yrkesskadan nära till hands. Man tänkte alltid på att man kunde ha formulerat sig bättre, att man kunde ha använt ett bättre ord, att man borde ha satt ett annat betyg. Nu får detta bli någon annans huvudbry.

Jag kommer att sakna gänget. Det är inte varje dag man hittar en tjog härliga människor som älskar spel lika mycket som man själv gör. Ljuset i slutet av tunneln är den att jag kommer att fortsätta få min dos Super PLAY varje månad - det blir någonting att se fram emot.

Nu väntar jag bara på ett bra prenumerationserbjudande. Något på gång Hjemmet? 😉