Hej då, ses nästa år

"Det blir ett skitår", sa Sven Otto Littorin om 2009. För några blev det så, en del tack vare Littorin och hans vänner, mest på grund av börsmäklare och annat löst folk.

För min del är 2009 inte alls illa. Det har hänt mycket positivt, en del negativt, jag är stolt över mig själv när det gäller vissa situationer, besviken när det gäller andra. Det är som vanligt antar jag. Det har hänt att jag skrivit inlägg som sammanfattat mitt år, det hinner jag dock inte med den här gången.

Året tänker jag avrunda med en resa till Bagdad. Mer om det när jag är tillbaka i Sverige, när jag samlat intryck och historier, just nu är jag ganska tom i skallen. Hur ska man egentligen känna inför ett besök till hemlandet och släkten efter att ha varit borta i typ 25 år?

Det sagt. Jag kommer att avge livstecken på facebook och twitter under resan gång. Aningen sporadiskt dock.

Skulle det hända att du vill kontakta mig, maila då, sms:a eller skicka ett direktmeddelande. Undvik att ringa mig fram till den fjärde januari någon gång då kostnaden kan komma att bli en otrevlig överraskning 🙂

Vi hörs och ses!

Se till att avsluta året with a bang, det är liksom på tiden.