Gillette Razor Fusion Power Gamer

USA - Hell yeah! Jag har tidigare skrattat åt Gillette, och nu fick jag tacksamt nog ännu en anledning till att göra det. Nya Gillette Power Fusion Gamer är alltså en rakhyvel för gamers... det är vad vi alltid önskat oss. För jag menar, det är väl ganska givet att våra skägg är laddade med kryptonit och gudarna vet vad mer.

Jag vet inte, hade jag varit marknadsförare så hade jag kört ett Arab Edition of Mass Destruction och sedan demonstrerat hur rakhyveln klarar av att raka även de mest härdade mullor.

Arabskägg är ju inte att leka med och en rakhyvel som bevisligen klarar av skäggstrån av stål hade jag gladligen köpt för halva lönen och hela kungadömet.

Men en gamer edition? Som dessutom representeras av polygoniserade freakversioner av Roger Federer, Tiger Woods och Derek Jeter (vem fasiken det nu är)? Nej. Tack.

Fast underhållande är det allt.