E3ritis dag 2

Någonstans stämmer inte min rubrik. På grund av tidszonerna och allt det där är mitt antagande att det här är E3-mässans andra dag en skymf mot fysikens lagar.

Jag är dock en rebell. Eat that physics!

Nåja, vi kör lite som gårdagens inlägg. Med en liten lista på vad som stod ut i mina ögon. Idag rekommenderar jag Heavenly Sword-trailern, Metal Gear Solid: Gun of the Patriots-trailern, Little Big Planet-trailern, Age of Conan-trailern och till slut Super Mario Galaxy-trailern som jag till och med väljer att bifoga nedan. Övriga filmer kan med fördel ses hos gametrailers.com.

Wii är fullkomligt kapabel till att rita upp snygga världar och riktiga spel. Hoppas att fler utvecklare ska inse det här så att vi slipper konstanta minigame-samlingar. Super Mario Galaxy visar även att Wii-spel alltid blir bättre om man utvecklar åt konsolen istället för att porta till den. Så... hör upp alla utvecklare och sluta lata er. Greed will kill the cat.