World of Warcraft: En guldköpares bekännelse

World of Warcraft

Jag fick ännu en fix idé och var tvungen att genomföra den. Jag skulle köpa guld till min World of Warcraft-karaktär för att sedan luta mig tillbaka och se vad som hände. Jag var nyfiken på hur hela systemet egentligen fungerade. Hur går det till när man beställer guld? Hur levereras den? Kommer den att levereras över huvud taget? Hur funkar Blizzards skyddsmekanismer? Hur fort kommer de att upptäcka mig? Kommer jag att bli varnad eller bannad? Hur påverkar ett överflöd av guld min karaktär? Kommer min spelstil att ändras? Lönar det sig att fuska?

Det här var för fyra veckor sedan. Idag har jag fått svar på alla mina frågor. I sann web 2.0-anda skickar jag nu ut en fråga till er kära läsare. Är ni intresserade av att läsa en artikel om mina erfarenheter? Om så är fallet, var ska jag då försöka publicera den? I print (större uppmärksamhet)? På webben (fler har möjlighet att läsa)? På bloggen (läsarservice)?

Kommentera gärna loss med allt vad ni har att komma med.