Visa mig din...

Vad passar bättre i sommarvärmen och i firandet av bloggens nya sommartema än att snacka om spel? Själv hade jag tänkt mig att återigen sprida mina konsolprofiler, delad glädje är ju dubbel glädje.

Först kommer lilla 360:n:

Här har jag varit så ond att mitt nuvarande motto låter som sådant: "Red Ring of Death? Must be a 360..." Nördhumor så det sprakar om det, kul för den som fattar.

Sen har jag faktiskt också gått och blivit med en stor Wii:

wiiprintsmoney_vjenc-00.gif

Friend Code: 5769 7492 8893 5244

Gillar den lille rackaren starkt. Just nu är jag helt inne på att spontansurfa med den, håller koll på senast uppdaterade bloggar med hjälp av Google Reader och annat skoj. Man kan ju till och med kolla på Youtube med hjälp av en Wii. Fantastiskt. Spelar gör jag förvisso också, men mest klassiker via Virtual Console. Nintendo måste göra något åt spelbristen, den är förvisso inte lika illa som till PS3:an, men illa nog ändock...