Varning för bredbandsbolaget

Jag funderar seriöst på att trycka upp den här bilden på Sverker Olofson i ett stort pappersformat, minst A1, och skicka till Bredbandsbolaget som ett outtalat hot.

Mina föräldrar hade tröttnat på Tele2s ADSL och valde att byta. Bredbandsbolagets erbjudande hamnade precis i rätt tid vid frukostbordet och de slog till. Någonting som de ångrar riktigt mycket.

Sedan 1:a februari har mina föräldrar nämligen stått utan bredband. Här om dagen hamnade ett brev från Bredbandsbolaget i brevlådan. Det var bara en massa tomma ursäkter där man lade skulden på Telia till att leveransen av bredband varit så försenad. Bredbandsbolaget tog ingen skuld eller ansvar alls. Det vara bara en massa gnäll. Det här efter att både mina föräldrar och jag varit aktiva i att ringa upp Bredbandsbolaget och försöka jaga rätt på en person som åtminstone kunde tala om för oss vad den förbannade förseningen gick ut på.

Min far är en rätt arg konsument. Direkt efter att ha läst Bredbandbolagets brev skrev han ett eget. Han lovade dyrt och heligt att han inte skulle stanna en dag längre än bindningstiden och att han redan nu sagt upp abonnemanget från och med 1 mars 2007. Han lovade dessutom att han skulle se till att så många kunder som möjligt lämnade företaget.

Det är inte säkert att Bredbandsbolaget bryr sig nämnvärt om missnöjda kunder. Men jag vet åtminstone redan nu att de tappat ett par kunder, varav jag är en av dem.