Var är mina pengar piratpartiet?

Expressen skriver idag om hur piratpartiets EU-parlamentariker Christian Engström tänker skolka sig genom valperioden, han tänker nämligen inte vara med om möten som behandlar annat än hjärtefrågan integritet. Jag hoppas att det här betyder att Engström tänker använda sin tid till att försöka påverka beslut om IPRED2, ACTA-avtalet och Stockholmspaketet och inte att han verkligen tänker skolka.

Nu vet man ju hur media tyvärr har en tendens att vara, det gäller att vinkla och smutskasta det man inte gillar, så Expressen är inte helt tillförlitlig när det gäller rapporteringen om Piratpartiet - ägs man av Bonnier så ägs man av Bonnier...

Det intressanta i artikeln är annars Marit Paulsens kommentar:

"Jag tycker att det är osnyggt, men han har inte varit ohederlig. Han sa faktiskt det i valrörelsen. Men då är det så att fem-sex procent av väljarna tycker att det är ok att sälja sin röst till högstbjudande, och få månadslön och dagtraktamente utan att göra nåt."

Hey... vänta lite här. Har jag sålt min röst till högstbjudande? Var är mina pengar piratpartiet? Va? Säg inte att jag har blivit lurad, för då blir det Wadstedt on your ass!

För övrigt var det sju procent av väljarna som tyckte att det var "ok att sälja sin röst till högstbjudande" Marit, jag vet att jag är petig, men rätt ska vara rätt.