Välkommen Linda Rosing

Supertrevligt gjorde mig uppmärksam på att Big Brother-Linda börjat blogga. Självklart är det en tidningsblogg det handlar om - och självklart är det Sveriges sämsta kvällstidning som ställt upp med webbutrymme - och självklart är det ett uttjatat ämne det skall bloggas om, nämligen poker.

Jag låter negativ, faktum är att jag egentligen inte bryr mig. Bra att Linda för en gångs skull gör något normalt, så långt sträcker sig mitt intresse.

Men... jag var tyvärr tvungen att kolla in Lindas blogg... Och mina damer och herrar - vi har en lunare. För att illustrera med ett exempel:

"Har landat i Aruba, o d e verkligen ett paradis här."

Har vi verkligen blivit så lata att vi inte ens orkar skriva ut orden längre? I och för sig är det kanske ett ode till verkligheten Linda skriver. Vad vet jag?

Välkommen i alla fall!