Vad jag gjort idag

Första dagen efter semestern.

Två spel testades, Lock n' Load 2D (spanska) och Dog City (java) på ett antal telefonmodeller. En testspecifikation till Nokia väntar, rättare sagt två testspecifikationer eftersom jag behöver skriva en rapport om samma spel men på två olika telefoner. En testrapport gällande en applikation som kör Brew ligger och väntar dessutom.

Förutom en hel hög med recensioner till Super PLAY har jag ännu tre texter till att lämna in. Jag kommer helt klart att ha mycket material i nästa nummer. Det känns roligt att kunna hjälpa till och jag hoppas att min kreativitet inte skall packa ihop och lämna mig med en mental block. Det vore en mardröm.

Ärligt talat känns det ganska skönt att ha vardagarna fulla av aktiviteter. Jag håller dock kvar vid att helgarna är fridlysta och skall innehålla så lite kropp- och hjärngympa som möjligt.

Jag vet, jag har börjat rabbla.