Vad hände?

Vad hände med demokratin, friheten, den öppna dialogen och allt det där?

Tro mig, om Sverigedemokraterna har -någon- fiende så är jag en av dem. Men att stänga ner partiets nyhetsorgan? Vad tänkte Socialdemokraterna och SÄPO på? Vad tänkte de med? Och sättet det gjordes på... kunde man inte ha åtminstone diskuterat frågan med SD innan man tog till en så drastisk åtgärd?

När bestämde man sig för att sjunka ner till Sverigedemokraternas nivå?

Vad kommer härnäst? Ska man slänga allt det fina snacket åt sidan så fort egenintressena hotas? Har vi börjat göra oss av med alla obekväma krafter? Kanske är det dags att göra sig av den borgliga alliansen. De är ju obekväma för den sittande regeringen, det vore kanske bra om de råkade ut för en... olycka.

Vad sägs om det SÄPO?

Eller vänta, blev jag just obekväm? Ska jag börja viska och sätta igång duschen varje gång jag ska tala? Är jag avlyssnad och övervakad nu? Ligger det någon pärm med mitt namn hos er nu? Är det dags att bli rädd?

För visst är det skrämmande. Jag gav USA så mycket skit för sitt "krig mot terrorismen" att det står republikanerna upp i knäna. Men så ser man plötsligt att den svenska regeringen inte är så mycket bättre så fort egenintressena hotas.

Känslan av besvikelse är stor.