Till mina tjeckiska besökare

tjeckien.gifHost dle obrazky.cz, vítat až k má blog! JÁ pocínovat ne pomoci aby ne bytost podivný kolem jaký is čelný tebe zde. Líbit se až k díl?

---

Ok, det här är lite mysko. Jag har på ett par dagar plötsligt fått oväntat många tjeckiska besökare, alla via sökmotorn obrazky.cz. Vi snackar om ett par hundra besökare och vi rusar mot trehundra. Detta gör mig självfallet outhärdligt nyfiken. Vad är det som får tjeckiska surfare att hitta hit? Vad har jag skrivit som är intressant? Varför envisas sökmotorn med att lista mig när mina inlägg är högst orelevanta när ingen ändå förstår någonting av det jag skrivit?

Jag misstänker förvisso att mina inlägg från min resa till Prag har med saken att göra. Men vad? Nicke Nyfiken sitter här och undrar axeln ur led.

Det är just de här frågorna jag ställer i min tjeckiska mening ovan, möjlig tack vare teknik från Intertran. Jag hoppas givetvis på svar.

Asi tolik blížit se , odpovědět mne...