Tekniken bekämpar mitt bloggande

Det räcker inte med svenska staten och EU. Nu har plötsligt min router, en Netgear med fuskläder (ber hemskt mycket om ursäkt för min dåliga smak), bestämt sig för att begränsa min webbfrihet.

Det började med att jag uppdaterade routerns firmware. Bedrägligt nog flöt trafiken på som en oljad blixt den första dagen och jag kände mig lika nöjd som en tysk med tyrolerbyxor. En omstart senare och just min blogg är persona non grata. Jag kommer inte åt bloggen ett försök av tre, och att försöka publicera ett inlägg handlar mer om copy & paste och klicka på bakåt-knappen efter en timeout än att faktiskt publicera gyllene visdomsord som borde ramas in och tillbedjas.

Att blogga blir så mycket tråkigare när det ska strula.

Misstänker att Netgear WGR614 inte ens är till salu längre - men skulle du se routern - fundera en extra gång. Det här är routern som inte är rädd för att hugga dig i ryggen när du minst anar. Och jag som hade tänkt hylla den med en Ipredia.