Tävling: 10+1 spotify invites att vinna (avslutad)

Nu har du chansen att att vinna ett gratis Spotify-konto. Jag har sammanlagt tio stycken att dela ut. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att skriva en kommentar där du rekommenderar en blogg som jag borde läsa. De enda kraven är att denna inte redan finns med i min länklista (till höger) och att du bor i något av följande länder: Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Frankrike eller Spanien (tjänsten fungerar inte annars). De bästa rekommendationerna får en invite skickad till inboxen.

OBS: Skriv inte in din epost-adress i kommentarsfältet. Det räcker med att du skriver den i mail-fältet, på så sätt kan jag se den, men inte någon annan, och du slipper riskera spam.

Som du märker finns en bonusvinst med i spelet. Denna går till den person som kan tala om för mig hur jag ska göra för att få mina bilder i ett inlägg att placera sig i samma höjd som texten. Jag irriterar mig på att bilderna hamnar några pixlar ovanför texten. Jag är rätt säker på att detta har med margins att göra, men får bara inte till det.

Nuvarande tävlingsstatus: Tävling avslutad.