Tankar om kommentarer

ctrlv.jpgStörsta nyheten i bloggosfären denna vecka har onekligen varit Sven Otto Littorins bluffexamen, jag har försökt följa diskussionerna i ämnet via Knuff och upptäckt ett mönster, och en kommenterare...

Mina damer och herrar: Göran.

Jag vet inte vem Göran är, vad han gör eller om det ens är en han, det är dock alldeles uppenbart att Göran tycker att han varit väldigt fyndig. Göran har nämligen lämnat samma kommentar till ungefär 75% av alla bloggar som skrivit om Littorin-affären. En kommentar som lyder som följer:

ÅRETS SAMMANSLAGNING: Moderaterna går upp i KRIS, Kriminellas Revansch i Samhället.

Jag tycker att det här är uppriktigt fascinerande. Jag vill verkligen veta hur Göran tänkt här (läser du? kommentera gärna). Uppenbarligen har Göran tyckt att det här varit det roligaste han skrivit igår och haft uppfattning att så många som möjligt ska få chansen att läsa hans fyndiga kommentar. Det har säkerligen CTRL+C:ats och CTRL+V:ats. Det har säkerligen småskrockats.

Det här är inte första gången jag stöter på beteendet för övrigt. Jag tror till och med att jag råkat ut för det själv. Ibland tycker man helt enkelt att man varit så jäkla fyndig att hela världen ska veta det.

Fascinerande.