Tack för alla besök

visitors.jpg

Jag är inte helt säker på vad det är jag gjort rätt senaste veckan, men tack för alla besök! Jag ska göra mitt bästa för att inte svika er.

Att blogga för bloggandets skull är det kanske inte många som gör nu för tiden. Det ska tjänas pengar på annonser, folk bygger sina personliga varumärken, bloggar ska bli böcker och helst ska man hinna få sina femton minuter berömmelse. Det är kanske det jag gör rätt, jag är nämligen inte ute efter något av det där, jag bloggar för bloggandets skull och är hur nöjd som helst med just det.

Bloggformen känns nästan underskattad på sistone. Man skriver någonting och folk reagerar genom att kommentera. Vad mer kan man önska sig?

Som jag ser det - ingenting. Därför lovar jag att i fortsättningen fortsätta tänka ut ämnen som kan få er att reagera. Här passar det måhända bra med ett erkännande, jag bloggar faktiskt för en anledning, jag bloggar för kommentarernas skull. Är man en junkie så är man. Nu sägs det att ett erkännande är första steget mot bättring, vi får se om jag verkligen vill bli bättre 🙂