Sveriges mest inflytesrika spelsajt?

Jag vet inte hur länge GON skyltat med sin nuvarande header. Men jag lade nyss märke till den i alla fall:

"Sveriges mest inflytelserika spelsajt med senaste nytt inom spel, varje dag." Står det.

Bara för att man säger något högt så betyder det inte att det är sant.

Jag vet inte varför, men jag har jäkligt svårt för sajter som tar sig själva på för stort allvar. Jag vet inte vem som utropat sajten till Sveriges mest inflytesrika men jag anar att det är de medverkande själva som gjort det. Så varför talar vi inte bara sanning och listar Sveriges mest inflytesrika spelsajter på riktigt?

För ärligt talat tror jag att både Aftonbladets och Expressens spelsajter är mer inflytesrika än någon annan svensk dito. Sedan kan man tycka vad man vill om innehållet, kvalitén eller tidningarna i sig. De är ändå mer inflytesrika än alla andra.

Och säg inte att Aftonbladet och Expressen inte är riktiga spelsajter. Duger de åt Manual så duger de åt mig.