Sugen på en bil

companioncubes.jpgUnder hela min tid i Stockholm har jag inte känt någon längtan efter en bil. Visst minns jag den frihet jag hade med min gamla Nissan, men behovet - eller suget - har inte återuppstått. En fungerande kollektivtrafik och en helt galen vägtrafik har den effekten.

Men så såg jag Valves kommande Companion Cubes och drömde mig bort till en bil där två kuber dinglade nedanför backspegeln och suget efter ett eget färdmedel kom tillbaka. Och det om något är sjukt. Att en spelbaserad accessoar påverkar min tankeverksamhet till denna grad är på gränsen till oroande.

Och visst, Companion Cube var en kul grej, men jag var aldrig en av dem som fastnade särskilt mycket för den. Det finns bättre och roligare skämt i Portal. Men tydligen har den lilla rackaren ändå lämnat ett avtryck på mitt undermedvetna... Tyvärr blir jag tvungen att säga att någon bil, eller en plusch Companion Cube för den delen, blir det ändå inte för min del.