Sten Sture "Tomhylsan" Tolgfors

Nu får det vara nog!

Du citeras i DN:

- Det finns ett antal missförstånd i debatten som har funnits med hela tiden. Ett sådant är att det skulle handla om massavlyssning av svenska folket.

Och det visar bara på hur urbota korkad du där.

Hur ska man egentligen hitta alla de här yttre hoten du snackar om? Jo, genom att avlyssna all inkommande trafik - genom att låta all den här trafiken gå igenom de filter du nämnt tidigare - och på grund av just det här förfarandet se att ett intrång i vår integritet ägt rum. Utan brottsmisstanke eller anledning.

Är det här så svårt för dig att förstå?

Vad blir 1+1?
Vad innebär filteringen av kommunikationen från utlandet?
Vilket missförstånd pratar du om egentligen?

Kan du med tekniska termer bevisa för mig att all kommunikation inte kommer att avlyssnas för att sedan filtreras av FRA så kommer jag att hålla käft. Det minsta man kan begära är att du intar samma inställning och faktiskt erkänner att FRA måste avlyssna all kommunikation från utlandet för att faktiskt kunna filtrera i efterhand.

För att gå från pulver till kaffe måste man passera ett filter först. Och det som kommer ut från andra sidan filtret är inte detsamma som gick in där. Gudarnas skymning... finns det verkligen inte ett bättre sätt att få dig att förstå kritiken? Eller gillar du att spela idiot?