Stefan och Nicole Eriksson utblottade

tjock-steffeDen här nyheten är måhända lite gammal nu, men min fascination för Tjock-Steffe gör att jag måste ta upp den ändå. Aftonbladet har nämligen intervjuat Tjock-Steffes fru Nicole.

Nicole Eriksson kallar självfallet de senaste tolv månaderna för en mardröm. En ensam mor vars man sitter fängslad och vars barn hotas av den amerikanska barnavårdsnämnden med tvångsvård kan inte ha det lätt.

Vidare påstår fru Eriksson att familjen nu är utblottad. Deras hus i Bel Air har beslagtagits, liksom husen i England och alla lyxbilar. De pengar som man hade sparat sägs ha gått till Stefans försvarsadvokater. Här har jag lite svårt för att tro på Nicole, men det blir värre när hon börjar tycka synd om både sig själv och sin man.

Tjock-Steffe begick ju ett brott som han nu avtjänar ett straff för, och det är inte första gången för svensken som tidigare fungerat som ledare för "Uppsala-maffian". Man kan ju hoppas att Stefan Eriksson nu i äldre dagar och med några erfarenheter rikare ska lugna ner sig och börja leva ett ärligt liv. Någonting säger mig dock att han planerar fler bedrägerier i samma anda som spelkonsolen Gizmondo. Så länge det finns idioter till riskkapitalister kommer Tjock-Steffe att härja.