Startsidors vara och icke vara

Finns det en bra startsida över huvud taget?

En sak som definitivt går bort hos mig är stora, erkända portaler. MSN, Yahoo och liknande sidor är alltid överfulla av information och känns väldigt opersonliga. Jag bryr mig inte om hur mycket jag kan personifiera de här sidorna eftersom valen är ett skämt. Jag blir alltid tvungen att se det operatören vill att jag skall se - och oftast är detta reklam i en eller annan form.

Just nu växlar jag mellan några stycken startsidor. Google får ibland betjäna mig, någon gång har jag haft Nyligen och andra gånger har jag hoppat direkt in till Super PLAY. Allt som oftast får dock det geniala about:blank stå som startsida - eller med andra ord, ingenting.

Min bror är inne på 1.nu och jag förstår varför. En massa användbara funktioner samlade på en sida och man slipper översvämmas av reklam.

Dock återstår frågan. Finns det en bra startsida över huvud taget?