Star Wars figures and chipmunks


Foto: Chris McVeigh

Människor som Chris McVeigh vill jag gärna träffa, bjuda på middag, och ha ett långt samtal med som varar till klockan fem på morgonen då alla ställen stänger. Jag kan förvisso få mina fnattidéer ibland. Som att käka upp en hatt. Men mina idéer är bara så väldigt, väldigt futtiga när man jämför med andra galna genier.

Som Chris McVeigh för att ta ett exempel. Fotografen som bestämde sig för att kombinera Star Wars med jordekorrar till, vad måste beskrivas som, en episk bildserie.

Låt dig hänföras och kom tillbaka.

Det är så fantastiskt roligt och glädjefyllt. Och så respektinjagande galet att jag måste bocka och buga. Jag behöver mer crazy genes, det är bara att inse fakta och kapitulera.

Uppdatering: Och här kommer en länk till Chirs McVeighs flickr-sida dessutom.