Spindoktorn Karl Rove

Sedan första dagen jag hittade till Det Progressiva USA har jag tackat min lycksostjärna. Lennart Frantzells blogg ger mig ett unikt inblick i amerikansk politik och kultur som jag nog inte hade fått annars.

Just nu är det Karl Rove-såpan som jag följer med spänning. Spindoktorn kommer säkert att klara sig, världen är inte rättvis. Men jag hoppas att Roves ego skall få sig ett riktigt törn. Risken finns dock att han kommer tillbaka starkare än någonsin. Den dagen den sorgen.

Många menar att Bush faktiskt inte är så dum som hans rykte gäller. Själv tror jag att det är skitsnack. Bush är nog ännu mer av en idiot än vad någon av oss tror. Den här regeringen styrs av Donald Rumsfeld, Condoleeza Rice, Dick Cheney och topphönset Karl Rove. Jag skulle dock inte vara förvånad om jag fick veta att även Spot Fetcher hade en framträdande roll. Faktum är att Spot tjänade både Bush Sr. och Bush Jr.

Nåja, tillbaka till Karl Rove. Läs inläggen i Det Progressiva USA:
http://www.usablogg.org/det-roda-usa/karl-rove-i-blasvader.htm
http://www.usablogg.org/usas-rattsvasende/ar-turd-blossom-skadeskjuten.htm

Uppdatering:

Missa för allt i världen inte heller http://www.usablogg.org/det-roda-usa/illegala-tenorer-i-texas.htm, att folk inte har bättre för sig... sheesh!