Sökord och fraser

Jag vet inte varför vi bloggare gör det, men att slänga upp en lista på sökord som lett till den egna bloggen är rätt kul.

Här är några söktermer som hänvisat läsare till den här bloggen:

 • arab+musik
 • pixudoku
 • streaking+os
 • muhammed+karaktyrerna
 • elit+listan
 • arab+till+salu (hehe)
 • fuck+a+shy+laplander (hahaha)
 • irakiska+spelsajter (hur många såna finns det egentligen?)
 • svarta+bakgrunder+till+hemsida (vad sägs om background=black?)
 • arab+mobiltelefon (va?)
 • svt+prutt
 • prutt+i+tv
 • monster+fittor (nu blev ni besvikna va?)
 • var+finns+biljetter+till+irak (inte hos mig)

Man kan utan tvekan dra slutsatsen att folk söker på de konstigaste termerna, och att det oftast är helt orelevanta sökningar som leder läsare hit. Sökmotorerna behöver verkligen bli bättre på att filtrera i sina databaser. 90% av folket som hittar hit genom en sökmotor gör det genom att söka på något med ordet "arab". De flesta hittar aldrig det de söker hos mig. Den enda anledningen till att en sökmotor leder hit dem är troligen på grund av bloggens namn.

Jag vet själv hur frustrerad jag kan vara av att aldrig hitta det jag söker. Undrar hur alla som hamnat på min blogg av en slump känt sig...