Slut på Joost

Tyvärr mina damer och herrar måste jag nu meddela er att jag gjort slut på mina inbjudningar till Joost.

999 invites har skickats ut, responsen har varit mycket större än vad jag någonsin trott. Det här är dock goda nyheter eftersom det innebär att det finns åtminstone 999 personer där ute som har möjlighet att själva bjuda in folk.

Vad jag till en början trodde skulle vara en liten kampanj har lett till att jag fått över ett tusen nya kommentarer till bloggen, en handfull mail och ett par ännu mer genomtänkta försök att komma i kontakt med mig, inte minst genom Super PLAY-sajten.

Det är kul att intresset för ny teknik är så pass stort som det är. För er som är fortfarande på jakt efter en inbjudan finns det ett par alternativ. Kolla till exempel in den här kampanjen, eller prova att jaga rätt på någon annan som har inbjudningar att skicka ut, ni kunde ju hitta mig - det går säkert lika bra att hitta någon annan.

Lycka till!