Skulle du dricka en Seagal?

lightningbolt.jpgNär jag först såg den här energidrycken trodde jag att den var ett skämt - ett roligt inlägg i en photoshoptävling. Tyvärr (eller fantastiskt nog kanske) är Steven Seagal's Lightning Bolt Energy Drink - Asian Experience på riktigt.

Drycken marknadsförs som den enda tillverkade av kampsportexperten och botanisten Steven Seagal. No shit Sherlock! Vad är sannolikheten för fler drycker som den här?

Ärligt talat dock, finns det verkligen de som skulle våga dricka Seagal-juice? Jag tror att det här är mer av ett samlingsobjekt, en trofé för hur lågt en människa kan sjunka, en påminnelse om att man ska akta sig för att inte sjunka lika lågt. Och så finns det där med kultstatusen givetvis.

Försäljningsargumenten biter i alla fall inte på mig:

  • 100% äkta Steven Seagel-juice. (Seagalsvett, ueagh!)
  • Designad för intensiv och dödlig kamp eller vilken annan extrem situation som kräver ultimat energi. (Till exempel när du gör ditt bästa för att spy upp den Seagal-juice du druckit.)
  • Steven Seagals ansikte är tryckt på burken. (För att man ska vara säker på att undvika den.)

Självfallet är drycken slutsåld i skrivande stund, roligast av allt är dock en varning om att burken kan explodera om det utsätts för kalla temperaturer. På nåt sätt känns det helrätt med en sådan varning till en burk Seagal-juice.

I efterhand: Märker att Stationsvakt varit före.