Skaffar eget

Så där ja, nu blev flytten äntligen klar.

Det kanske inte märks att jag är nyinflyttad, men det beror bara på att jag manuellt flyttat över mina gamla inlägg[1] till den här nya, fräscha bloggen.

Jag valde WordPress eftersom jag hört mycket gott om den, och sen föll jag för temat Neat! för att den såg läcker ut.

Att ha en blogg i egen regi blir första gången för mig. HTML-kunskaperna är det inget fel på, värre är det med PHP. Verkar dock gå rätt så bra ändå. Jag har till och med fått rota ett par gånger i koden för att få det här temat att fungera. Det enda jag vill veta är varför den svenska språkfil jag lade in inte fungerade... nåja, det är inget större problem. Det svengelska temat får man tåla tills jag hittat en lösning.

Sist vill jag bara tacka Christian Säflund från Bloggi. Killen har fått ta emot mycket kritik och detta beror antagligen mycket på avundsjuka mer än något annat. Min flytt beror inte på anklagelserna, utan mest på att bloggis server är hårt belastad och att jag tänkte bespara den... lite grann.

Som nybörjare var Bloggi väldigt viktigt för mig, nu när jag lärt mig mer om blogging är det kanske dags att lämna mitt lilla utrymme till någon annan som nyss börjat blogga.

  1. De flesta i alla fall []