Ska lära mig skriva 2010

Att resa bort ett årsskifte är lite som att komma till ett nytt land.

Allting är lite dyrare, nyheterna handlar om ting jag inte förstår, samtalen glider in på ämnen jag saknar åsikt om och så ska jag visst lära mig underteckna datum med 2010.

Förutom det ska jag även behöva lära mig att en t-shirt är olämplig vinterklädsel, och att saker och ting som jag tidigare sagt att jag aldrig skulle göra kanske inte är så definitiva som jag skulle vilja tro.

Vad hände med semestrar där man kopplar bort hjärnan? Kan jag övertyga er om att Bagdad kan med god vilja kvala in som ett av Fritidsresors semesterorter?

Jag kommer självklart att prata Irakresa i senare inlägg, några bilder blir det också dessutom, även om dessa är mindre till antalet än jag önskat. Det var någonting med det här att försöka smälta in och att springa runt med kamera som krockade visst.

Hur som helst, jag är tillbaka, och jag har saknat er.