Seg i skallen

Jag har nu varit förkyld i elva dagar. Det måste vara någon sorts rekord. Känns som om skallen väger tio kilo för mycket och kroppen gör slut på energi på ett nafs. Jag är konstant trött, dessutom känns fingrarna som Bambi på hal is.

Bah!

Vid sådana här stunder drar jag mig alltid till minnes en reklamfilm med en väldigt förkyld herre i huvudrollen. Om jag minns rätt så jämförde han kvinnors graviditet med mäns förkylning. Just nu är jag given om att hålla med honom.

För att byta ämne och lysa upp dagen lite grann så kan jag nämna att spelsajten Gamespot har förtittat vårt kommande mobila 3d-spel Carmageddon 3D. De är överlag positiva och även om jag personligen inte håller med allt som står i texten så förstår jag skribentens ställning. Skepsism är jäkligt bra inom speljournalistik. För er som är intresserade av att läsa förtitten kan ett besök till Carmageddon 3D Updated Hands-On vara en trevlig läsning.