Recession, ipred och annat vuxet

Är det något i luften? För joshua_tree sätter ett finger på problemet, och jag känner igen mig i hans inlägg. Det finns så mycket man vill skriva om, men det vill sig inte riktigt. Jag har hamnat i en situation där jag har ett inlägg i huvudet, sätter mig vid datorn, för att skriva om bajs istället.

Och det händer så mycket viktigt där ute. Vi är på väg mot recession, ipred-direktivet kommer att gå igenom, det är presidentval i USA, Halal-TV skapar rubriker redan innan det sänts och fisar (se? Jag kan inte låta bli) är tydligen bra för hjärtat.

Det kan i och för sig vara just det. När man har för mycket att välja mellan. Det blir nån form av blockering. Dessutom orkar jag inte vara arg just. Och för att ta mig an listan på tunga ämnen behöver jag lite ilska som drivmedel - någonting jag inte har i nuläget.

Så, istället blir det musik, spel och... bajs. Det kunde faktiskt ha varit värre.