PSP:en har landat

Fick min PSP levererad idag, aningen oväntat. Jag hade trott att paketet låg i Tyskland, visade sig vara UPS som varit sena med att uppdatera leveransrapporten.

Nu sitter jag alltså här med min nya multimedia-maskin. Första intrycket är faktiskt bättre än vad jag trott. Jag trodde självklart att jag tänkt på allt. Köpte standardpaketet och lade till en beställning på en USB-kabel och en USB-laddare för att ladda batterierna vid datorn. Dessutom beställde jag Untold Legends: Brotherhood of the Blade för att ha något att spela.

Men något minneskort blev det dock aldrig. Aj aj aj. Jag kan inte spara, inte ladda upp musik eller ladda upp filmer till min maskin. Vi snackar instant pleasure, ingenting varar i längden. Än. Ett minneskort skall jag självklart ha, frågan är bara när. Satsar på 1 GB, kostnaden ligger på tusenlappen. Det blir nog att vänta på nästa lön...

Konstigt nog är jag nöjd ändå.