Politiker som backar

Världens äldsta yrke kallas det, prostitution. Jag tror att vi i framtiden kommer att ha ännu en synonym till prostitution, nämligen politik.

De säljer sig, politikerna det vill säga. De säljer sig, backar från uttalanden som retar majoriteten och slänger ur sig ännu mer skitsnack för att de tror att det är vad väljarna vill höra. Det har länge varit populärt att hata advokater och att slänga ur sig hån som att de är ryggradslösa skitstövlar. En sak skall vi dock inte glömma, advokaterna står för vad de tror. Det kan man knappt säga om politikerna.

Det ryggradslösa däggdjuret. En biologisk sensation.

Lars Ohly är inte längre kommunist. Bara så där. Jag vet inte vem som är den större idioten, han som säger det eller de som tror på hans ord. En sak är dock säker, Ohly har slängt sig på sina bara knän och slickat röv. Det var nämligen inte populärt att han kallade sig kommunist, så nu slutar han.

Var inte populism ett skällsord nyss?

Jag undrar vad vår generation, nästa generation och vad våra barn lär sig ur allt det här? Backa från det du tror på bara du inte retar andra. Verkar vara en jäkligt bra lektion.

Ursäkta. Jag måste sluta skriva nu och lägga mig på rygg.