Osu! Tatakae! Ouendan!

Jäkligt många spelinlägg det blivit på rad. Anledningen är säkerligen det fakum att jag är inne i en intensiv spelperiod. Är just nu mitt inne i ett deadline helvete där diverse spel måste spelas och skrivas om.

Det blir rätt intensivt eftersom man vill se så mycket av spelen som det bara går innan man skriver om dem. Den här månadens skörd har orsakat lite huvudvärk eftersom jag har två spel som bokstavligt talat aldrig tar slut.

När jag vill slappna av så gör jag det konstigt nog med att spela ännu ett spel.

Osu! Tatakae! Ouendan! - klicka in er och... lyssna! Det är så underbart härligt. Spelet är ungefär 100 gånger bättre, tänk på det och ni förstår kanske varför jag väljer att slappna av med just Osu!

Vad är Osu! Tatakae! Ouendan? Rythm-action heter det på engelska. Ett musikspel där man skall vara med på noterna helt enkelt. Lätt ett av de bästa spelen till Nintendo DS hittills.

Allting är på japanska givetvis och jag kan inte läsa ett ord. Det spelar dock ingen som helst roll, spelet är intuitivt som tusan.

För att namndroppa än en gång... Osu! Tatakae! Oendan! kommer troligtvis aldrig att släppas varken i USA eller här i Europa. Vi har ett gäng idioter till slipsnissar som tror att spelet inte skulle sälja här. Därför måste jag slänga in en fet uppmuntran till alla läsare att importera det här sköna spelet.

Dessutom. Sovjetretro är rock n' roll!