Ninety Nine Nights

dwingvatt.jpg

Alltså, Ninety Nine Nights borde inte vara något speciellt. Hack & slash med två knappar, ibland hoppar man och ibland blockerar man. Karaktären går knappt att uppgradera, nio levels sen tar det stopp, items är inte värsta grejen heller.

Man måste dessutom spela genom en hel bana för att kunna spara. Lätt gjort, om det inte väntar en boss på slutet. Och nu snackar vi inte miniboss, såna finns det gott om. Vi snackar Boss med stort B. Här brukar man dö ett par gånger och bli tvungen att spela om hela den jävla - långa - sista banan.

Och jag gör det om och om igen. Spelar om. Får stryk. Blir irriterad och stänger av konsolen. Tio minuter senare är jag där igen och provar en annan taktik. Får stryk. Stänger av.

Nästa dag grindar jag upp mig till level 9 och tar mig sedan an slutbossen. Får styrk. Blir förbannad och stänger av konsolen.

Nästa dag igen provar jag bossen en gång till, men en ny taktik. Klarar mig. Hurra!

Fram till nästa boss. Som ger mig stryk. Och jag stänger av... Jag hatar fan i mig spel!