Ni tvingar mig till det här!

naseer.jpgInsolens skriver idag ett väldigt klokt inlägg som behandlar ämnet främlingsfientlighet och utanförskap. Hon har främst reagerat på bloggaren Joakim Henrikssons inlägg med titeln "Sortera ut mörka män med Mellanöstern-utseende".

Här passar Joakim på att hals över huvud hylla Patriot Act, kriget mot "terrorismen", Odenbergs avlyssningsförslag och annat trevligt samtidigt som han kritiserar det idiotiska i att beslagta parfymer och Janssons frestelse på flygplatserna.

Hans lösning på säkerhetsprobelmet är väldigt enkelt: säkerhetsåtgärderna måste fokusera på mörka män med Mellanöstern-utseende. Det är ju vi som vill "tillintgöra vårt samhälle" för att använda ett direktcitat, och därför ska vi utstå pinsamma kroppsvisiteringar och beslagtagning av varor.

Joakim, du tvingar mig till det här! Titta på mitt ansikte och glöm inte... Nästa gång jag ska ut och flyga kommer jag nämligen att göra det bagagelöst, topless, iklädd chockrosa hotpants. Och det är bara ditt fel! Jag kommer att lägga det fulla ansvaret av den synen på din person, och det är inte lite ansvar.

Prepare for the arab in tights. Allaahuakbar och så vidare!