Move along, nothing to see here

Och så var det över. Mitt lilla aprilskämt. Jag har för vana att skriva ett aprilskämtsinlägg varje år, oftast blir mina skämt lite för sannolika, och jag gillar det.

Är det inte för lätt att upptäcka aprilskämt nu för tiden?

Mitt tema för i år var politisk korrekthet. Jag ville gärna driva med vad man får och inte får säga. Och så ville jag driva med bilden av araber i allmänhet. Jävla arab är ju en svordom där "jävla" är det milda ordet i sammanhanget.

Och så blev då den här bloggen kallad "Se till vänster, där går en person av mellanöstiskt ursprung" i ge och ta tio timmar. Nu funkade det här inte riktigt som jag tänkt mig, kommentarerna gjorde mig rörd och gav mig dåligt samvete. Det är ju den ultimata ironin att falla för det egna aprilskämtet.

Men nu är det tillbaka till vardagslunket. Tack för att att ni gjorde dagen eftertänksam.