Montage bücherregal deutsche stil

Över telefon är det föräldrarna som undrar hur min nya hylla ser ut, först hänvisar jag till Ikea men tänker sen att det är alldeles för tråkigt. Jag har länge försökt lära mig sätta ihop lite videos och filmklipp, varför inte börja nu? Sagt och gjort.

Först var jag inne på temat "unboxing" (det är därför jag ser ut att prata i början av filmen), men det var alldeles för gammalt och gjort, istället fick jag idén att hämta min inspiration från Tyskland. Och resultatet talar för sig:

Rubriken är för övrigt en fantastisk röra där Google translate får ta på sig skulden. Jag var inte den som pluggade tyska då det begav sig.

Enda besvikelsen - jag har fortfarande för mycket prylar. Spelen och filmerna till exempel får inte plats bland böckerna, suck, de är kvar i flyttlådan tills jag hittar en lösning.