Mondo Grosso - Shinin'

Det började med ett spel, Lumines till PSP. Och den första låten i spelet som nådde mina öron. Shinin'. I dagar gick man runt och nynnade på refrängen.

Shinin' Shinin' Shinin' Shinin' Shinin'

Just då var Lumines flaggskepp själva låten mer än spelet i sig. Tiden drog dock iväg och nya spel tävlade om min uppmärksamhet. Shinin' var bortglömt. Ända tills för några veckor sedan när jag hörde talas om Lumines 2 och dess nya signaturmelodi Heavenly Star. Plöstligt kom minnet av Shinin' tillbaka och efter ett par omlyssningar var jag ordentligt nyfiken på artisten bakom låten, Mondo Grosso.

Sagt och gjort var albumet Next Wave nedladdat och banne mig om inte Mondo Grosso vuxit till en favorit. Nu ligger en beställning på Next Wave hos Amazon - bra artister ska man stödja. Import hela vägen från Japan och dyra pengar. Men det blir det värt.

Och medan vi väntar. Favoriten Shinin' gick att hitta hos YouTube.