Min egen arbetsförmedling

Jag har startat en arbetsförmedling. Det var inte värst svårt och nischen jag siktar in mig på kommer att ge mig massvis med kunder - både arbetssökande och arbetsgivare.

Affärsidén är som följer. Sveriges kvinnor kostar ungefär en fjärdedel mindre att anställa än den manliga motsvarigheten. Därför har vi på Svensk lönedumpingsservice tagit på oss uppdraget att hitta den bästa kvinnliga kompetensen till det billigaste priset.

Alltså, min arbetsförmedling kommer endast att förmedla arbeten till kvinnor, män är utestängda. Alla annonser som avslutas med "då vi har många manliga anställda ser vi helst kvinnliga sökande" kan sluta leta. Det är bara att höra av sig till mig.

Som vilken professionell arbetsförmedling som helst har vi självklart en hemsida. Besök oss på http://www.lonedumpning.se

Du är varmt välkommen.