Mardrömmar och husjakt

Det här är säkert ett inlägg som FRA fullkomligt kommer att älska. En arab som pratar om att spränga saker, liksom.

Enligt Oscar Swartz ska följande hot vara anledningen till att regeringen vill avlyssna oss alla:

  • terrorism
  • spridning av massförstörelsevapen
  • kvalificerad internationell kriminalitet
  • smuggling av vapen, droger eller människor
  • stora flykting- och migrationsrörelser
  • etniska, kulturella och religiösa konflikter
  • hot mot den tekniska infrastrukturen
  • olika typer av försörjningskriser
  • ekologiska obalanser och miljöhot
  • valuta- och räntespekulationer

Med detta inlägg kommer jag att täcka minst tre punkter. Det är liksom lite kört för min del. Men nu hade jag en dröm...

Jag flyttade runt en hel del, på jakt efter den där perfekta bostaden. Grejen är bara den att jag inte nöjde mig med att packa ihop mina saker, städa, lämna in nyckeln och sedan flytta. Jag var liksom tvungen att spränga min gamla bostad, med en atombomb. Jo, så sjukt var det i drömmen. En jädra atombomb.

Jag ställer in klockan på bomben, promenerar till min bil. Sätter mig och kör iväg en bit för att sedan bevittna ett svampmoln i backspegeln. Jag suckar nöjt. Jag har flyttat.

Över till nästa hus och samma sak händer där, jag tröttnar och flyttar ut... med ett jädrans boom!

Men så händer det att mardrömmen kopplar in. Jag är på väg att lämna mitt femte hus, ställer in klockan på atombomben och beger mig iväg mot bilen. Där någonstans fastnar jag och bestämmer för att läsa tidningen. Jag läser klart och sätter mig i bilen, beredd på att köra iväg. Men för sent. Bomben sprängs och tar mig med sig.

Jag vaknar kallsvettig för att sedan brista ut i skratt.

Vad i helsike var det för en dröm?

Freud?