Litteratur enligt Naseer

Om allting annat (och spel) skriver jag i den här eminenta bloggen. Om film blir det, om än inte så mycket som jag skulle önska hos Bloggywood. Det naturliga steget vidare är rätt uppenbart, varför inte skriva om böcker?

Sagt och gjort. Tack vare Thord Daniel Hedengrens nya projekt Pakten har jag numera en bokblogg att sköta om - det fiffiga namnet är Pakten Böcker och jag tycker att du ska ta dig en titt.

Varför då?

Jo, för att jag försöker göra det lite annorlunda. Mina spelskribentrötter gör sig påminda. Jag vill väldigt gärna leta upp nyheter och rapportera om dessa (någon som känner till några pressreleaser jag borde få tag på?), jag vill gärna behandla böcker som nöje än som någon kulturell högpunkt, jag vill väldigt gärna vara objektiv och låta min smak och humöret råda när jag recenserar, dessutom vill jag pusha för böcker som nästan aldrig får någon uppmärksamhet - udda fackböcker, science fiction, fantasy, oöversatt skönlitteratur och annat som inte direkt ligger på radarn.

Kort sagt. Med Pakten Böcker vill jag ta mig vatten över huvudet och se hur det känns. Det vore kul om du ville vara med och leka.