Lisa Miskovskys senaste

Du lyssnar på Lisa Miskovskys senaste singel, Still Alive. Om du är ett Miskovsky-fan, vad tycker du? Skulle väldigt gärna höra dina åsikter.

Personligen gillar jag låten, men jag kan inte komma underfund med om jag gör det för att det är en bra låt, eller för att jag redan connectat med Mirror's Edge-temat.

Låt oss backa ett steg. DICE släpper snart ett lovande spel kallat Mirror's Edge. Man har länge använt sig av musiken ovan för att marknadsföra spelet. Och som en del av marknadsföringen har man nu låtit Lisa Miskovsky göra en sång av låten. Vad jag fundrar på är alltså om det är igenkänningsfaktorn som gör att jag fastnar för Still Alive, eller om jag gillar det jag hör helt enkelt för att det är bra låt?

Vore intressant att höra från er som inte kommit i kontakt med Mirror's Edge-trailern, eller själva spelet, över huvud taget. Skulle ni ha köpt singeln?