Leijonborg fick skrämselhicka

Jag tänkte hitta på en galen teori om att det inte var turbulens som skakade om Lars Leijonborgs flygplan utan att det var hans klärvoajans som orsakade en enorm skrämselhicka som i sin tur fick hela planet att skaka och tappa i höjd som i sin tur gav Leijonborg den tidigare nämnda, obekräftade skrämselhickan.

Men jag bestämde mig för att låta bli, jag är bara glad att han klarade sig. Varför?

Nu har Lars Leijonborg nämligen varit med om en dramatisk upplevelse. Kanske kan denna upplevelse äntligen göra en bättre människa av honom. Jag hoppas det i alla fall. Nu har förhoppningsvis Leijonborg insett att livet är bräckligt, att det finns plats för hat och rädsla. Han kanske börjar inse att Folkpartiet är på väg åt fel håll där man spelar på populism och rädsla för det främmande. Jag hoppas på en presskonferans inom kort där Lars Leijonborg öppet deklarerar att Folkpartiet återigen skall bli ett liberalt människovänligt parti där alla är välkomna och lika mycket värda.

Om inte ett flygplan som faller handlöst flera hundra meter på ett par sekunder lyckas göra en bättre människa av Leijonborg så vet jag inte vad som kan. Men nu ska jag inte vara pessimistisk, så fort chocken lagt sig och Lars Leijonborg lyckats genomarbeta de intryck han fick under de där fasansfulla sekunderna så kommer säkerligen den där presskonferansen jag efterlyser.

Vänta ni bara.